Covid-19

Covid-19

Hur vi skyddar oss och våra gäster


Hotellet

En stor och rymlig lobby möter er med receptionsdisken några meter innanför entrédörren. Stora glasdörrar gör alla utrymmen lätta att se och trängsel enkel att undvika. 

Vi har både biljardbord, dart och fotbollsspel i lobbyn som ni är välkomna att använda. Handsprit finns väl synligt placerat och desinficering på sprayflaska står bredvid biljardbordet så att du lätt kan torka av din kö innan du använder den. 

Soffgrupperna står placerade så att avstånd är lätt att hålla.

Alla våra rum städas noggrant mellan varje in- och utcheckning. Vi desinficerar samtliga ytor man som gäst kan tänkas ta på: Bord, vattenkokare, lampkontakt, fjärrkontroll.... 


Restaurangen

Vår restaurang kan med full dukning ta runt 90 gäster.
I våras valde vi att ta bort bord och stolar från vår restaurang, så att restaurangen kan ta emot 62 gäster. 

Restriktionerna som gäller just nu gör att vi inte dukar för fler personer än 8 vid ett bord. Skulle ni vara ett större sällskap än så, behöver vi därför dela upp er på fler bord i mindre grupper. 

Bordsservering gäller i vår restaurang fredagar och lördagar.  


Afternoon tea 

Vårt afternoon tea är fortfarande buffe´. 
För att minimera risken för smittspridning kommer ni att vid ankomst bli placerade vid ert bord, för att sedan i turordning bli uppbjudna till vårt buffébord att ta godsaker efter tycke och smak. Handsprit finns placerat precis vid tallrikarna, så att vi inte sprider eventuella bakterier. 


Har ni några frågor angående vårt arbete för minskad smittspridning, är ni varmt välkomna att höra av er. Vi svarar så gärna på alla frågor.