Bor du över på hotellet?
Menyn gäller även vardagar för dig som bokat ett hotellpaket med middag.
Kvällsmenyn är bokningsbar fredagar och lördagar kl 18,00- 20,00.
(Restaurangen är öppen till kl 21,30, köket stänger kl 20,00)
För boende på hotellet serveras menyn måndag - lördag efter överenskommelse.
Söndagar är restaurangen stängd under lågsäsong.
Boka Bord
För att boka bord ring 044-911 41 eller klicka på knappen nedan och skicka ett meddelande.
Vi tar emot drop-ingäster vid mån av plats.
(Har vi inga kvällsbokningar startar vi inte igång köket, så hör av er om ni vill komma.)
Kommer du tillsammans med en hund? Inga problem!
Er hund är välkommen in i vår restaurang.
Att börja med
Råbiff
på kronhjort med picklad svamp, fermenterade betor,
wasabinötspulver och
senapskräm
Toast med säsongens svamp och pepparrotskräm
Pumpa- och höstprimörsoppa med fermenterad chili, toppad med svartkålschips och skum av skogssvamp
Enrätters - 365 kr
Tvårätters - 475 kr
Trerätters - 585 kr
* Velouté betyder sammetslen, tänk velour. Vår velouté är en sammetslen sås med rödvin.
** Spettekaka eller spettkaka (skånska: spiddekauga eller spiddekaga) är ett traditionellt skånskt bakverk och räknas som en skånsk specialitet. Huvudingredienserna är ägg, socker och potatismjöl. "Skånsk spettkaka" är ett geografiskt skyddat livsmedelsnamn inom EU; den måste alltså tillverkas i Skåne för att få bära namnet. Spettekakan gräddas med hjälp av ett roterande spett, vilket ger dess karaktäristiska form och textur. Den skånska spettekakan är en av ett antal "spettkakor" med snarlikt innehåll, utseende och tillverkningsmetod. Spettekakan serveras ofta vid festliga tillfällen som bröllop och högtider.