Vi gör vad vi kan
- I kallväxthus, på friland och i köksfönstret
I vårt växthus odlas svarta tomater, paprika, chili, melon och de andra kryddor och växter som trivs bäst i ett glashus. Vi har ingen värme i växthuset, så här odlas det enbart vad naturen tillåter säsongsmässigt.
På friland har vi rabarber, rosmarin (som flyttar in vintertid) rädisor, bönor i olika modeller och här sätts även små plantor av krusbär, svartvinbär och björnbär. Alla "plantbebisar" får först vara i våra pallkragar innan det är dags att klara sig i marken.
Blommorna på framsidan är i vissa fall ätbara och dekorerar bla våra desserter.
På baksidan av vår restaurang har vi vår största tomatodling. Där växer olika sorters tomater och de binds upp på ett böjt armeringsnät. Skulle vi inte använda alla tomater i vår servering, gör vi tomatmarmelad av det som blir över. Paprikorna får bli en god ajvarsås och de kryddor som inte klarar sig i vinter, torkas och används i vår matlagning under vinterhalvåret tills de nya kryddorna är färdiga nästa säsong!