I oktober 2019 tog vi över Breanäs Hotell. Hotellet hade varit  utan hotellverksamhet i nästan 10 år, men hade hunnit genomgå renoveringar av rummen, dock helt utan möbler. Hotellet hade då 40 tomma rum som skulle fyllas med sängar och inredning.

Rum för rum inreddes sakta men säkert och i slutet av november samma år stod 6 rum färdiga. Sedan dess har alla rummen fyllts med färg och värme i inredningen. Ena rummet helt olikt det andra. 

Konferensrummen har renoverats, målats och fått nya golv. Ett gym har byggts, glampingtält kommit på plats, duschrum, bastu och relaxrum har inretts och vår restaurang har fått en ny fräsch bar. På restaurangens kortsida med utsikt över sjön Immeln, ligger vår tempererade badtunna.

Breanäs Hotell ligger "mitt i ingenstans". I lugnet och stillheten ligger byggnaderna där, mitt i skogen, intill sjön Immeln. Hit kommer man för att slappna av och släppa stressen och vardagen en stund. Kanske vandra, paddla kanot eller bara vara.

Hotellet har 40 rum. 4 enkelrum och 36 rum med två bäddar i olika utföranden. I 36 av rummen får husdjur följa med, 4 rum är allergivänliga, där tillåter vi inte husdjur.

Vi tar emot upp till 150 personer i våra konferens- och eventlokaler. Små som stora grupper är alltid varmt välkomna till oss - det "rymningssäkra" konferenshotellet - där deltagarna inte skingras för vinden, utan stannar på konferensen under hela vistelsen. Utvecklingen fortsätter och idéerna är många. 
Vi ser fram emot att fortsätta vårt äventyr här på Breanäs Hotell och få lära känna nya gäster som kommer till oss.
Varmt välkomna
Ina och Lasse Pedersen