Konferensmaten

I vår restaurang Vilt & Vegetariskt serverar vi konferensmaten vid borden och kompletterar med en fräsch salladsbuffé för den som önskar. 
Precis som det låter serverar köket kött där djuren levt i det vilda och från fisk som simmat fritt i hav eller sjö. I restaurangen anser vi att det är en skyldighet att vi värnar om att djuren levt så bra det bara går.
Vi försöker så långt det är praktiskt möjligt att använda oss av det närodlade och där produktionen av våra livsmedel har skett ekologiskt.
 
Köket har bred erfarenhet av allergier och matpreferenser och löser specialkost utan bekymmer.


Vi är med och bidrar till en bättre miljö!
Kranmärkt är en nationell hållbarhetsmärkning för verksamheter som väljer kranvatten istället för förpackat vatten. 

Förpackat vatten kräver tillverkning och tunga transporter och orsakar onödiga utsläpp och avfall. Kranvatten är alltid lokalproducerat och distribueras i ledningar, vilket är mycket energisnålt. Att producera och leverera en liter förpackat vatten kräver minst 300 gånger mer energi än att tappa upp en liter vatten från kranen.

Tack för att ni är med och minskar vår miljöpåverkan.