En teamaktivitet svetsar samman ditt arbetslag och inspirerar till att arbeta tillsammans. Vem vet, kanske visas okända sidor och egenskaper upp som dina medarbetare har?

En aktivitet kan vara så enkel som från ett "tre i rad" till en riktig klurig utmaning antingen för huvudet eller kroppen!

Tre- eller Femkamp
I våra kamp-utmaningar delar vi upp ert team i minst två lag och låter dem leka med och mot varandra. Vi sätter ihop aktiviteten utefter era önskemål om innehåll. Det kan vara fysiska aktiviteter som pilbågsskytte och samarbetsövningar med "bollrännan". I våra hjärngympa-aktiviteter fokuserar vi mycket på tankenötter med dialog.

Ni behöver vara minst 8 personer för våra
tre- eller femkamper.


Ölprovning
En ölprovning är ett trevligt sätt att umgås och prova nya smaker. Ni får prova ölen tillsammans med smakprover av olika godsaker för att känna kombinationen och vad det gör med smaken på drycken.

Ni behöver vara minst 8 personer för vår ölprovning.


Mord till middagen
Denna aktiviteten sker i samband med er trerätters middag på kvällen. 
En spännande mordgåta läses upp av er servitris under kvällen mellan era rätter. Alla kring bordet är detektiver och ska med hjälp av slutledningsförmåga och logik lista ut detaljer om motiv och mordvapen men framför allt vem som är mördaren!

Vi har olika mordgåtor, så detta är något som kan göras vid upprepade tillfällen.


Yoga
I en stressig vardag kan det vara skönt att planera in ett pass "här och nu". Vår yogainstruktör Johanna guidar er genom yin-yoga, poweryoga eller varför inte ett pass  flowyoga?
Inga förkunskaper krävs. 


Vi bokar in yogapass för konferenser över 7 personer