Fiskepaketet

Fiska i 23 sjöar, få färdig matsäck med dig på turen, sov i sköna sängar, ät en god frukost, njut av en värmande bastu. Låter det bra? Då bokar du ett fiskepaket på Breanäs Hotell!

Endast 17 km bort, eller 19 minuter med bil, hittar du Harasjömåla fiskecamp, ett naturskönt område med 23 sjöar och ett rinnande vatten för sportfiske. Där finns fiske för alla, både nybörjare och proffs. 

Komplettera en eller flera härliga fiskedagar med god mat, en skön säng och ett varmt bastubad. Du får dessutom med en matsäck med med en en god sallad eller baguette med lax, viltkött eller vegetarisk, vatten, powerbar/kexchoklad eller dyl, skuren frukt, bröd och brieost. Helt enkelt allt du behöver för att ge dig ny energi!

Maten på kvällen intar du med fördel på vår restaurang men du kan också ta maten med dig som takeaway, allt enligt dina önskemål.

Fiskepaket med en övernattning
En trerätters meny i restaruangen
En skön natts sömn i dubbelrum
Frukostbuffé i restaurangen
Lunchkorg med en en god sallad eller baguette med lax, viltkött eller vegetarisk, vatten, powerbar/kexchoklad eller dyl, skuren frukt, bröd och brieost.
1300 kr/person  

Fiskepaket med två övernattningar
Två sköna nätters sömn i dubbelrum
Frukostbuffé i restaurangen
Lunchkorg med en en god sallad eller baguette med lax, viltkött eller vegetarisk, vatten, powerbar/kexchoklad el dyl, skuren frukt, bröd och brieost. 
En trerätters meny i restaruangen.
1700 kr/person 

Fiskekort för Harasjömåla fiskecamp löser du här: https://www.harasjomalafiskecamp.com/fisket/fiskekort/