Fiskepaketet

Fiska i 23 sjöar, få färdig matsäck med dig på turen, sov i sköna sängar, ät en god frukost, njut av en värmande bastu. Låter det bra? Då bokar du ett fiskepaket på Breanäs Hotell!

Endast 17 km bort, eller 19 minuter med bil, hittar du Harasjömåla fiskecamp, ett naturskönt område med 23 sjöar och ett rinnande vatten för sportfiske. Där finns fiske för alla, både nybörjare och proffs. 

Komplettera en eller flera härliga fiskedagar med god mat, en skön säng och ett varmt bastubad. Du får dessutom med en matsäck med med en en god sallad eller baguette med lax, viltkött eller vegetarisk, vatten, powerbar/kexchoklad eller dyl, skuren frukt, bröd och brieost. Helt enkelt allt du behöver för att ge dig ny energi!
Tänk på att ta med egen vattenflaska till din vandringslunch så fyller vi den med bubbligt eller stilla vatten. Har du glömt din vattenflaska, har vi av lättviktsaluminium att köpa i receptionen som rymmer 0,4 liter, pris 50 kr. 

Maten på kvällen intar du med fördel på vår restaurang men du kan också ta maten med dig som takeaway, allt enligt dina önskemål.

Fiskekort för Harasjömåla fiskecamp löser du här: https://www.harasjomalafiskecamp.com/fisket/fiskekort/ 

Fiskepaket med en övernattning
En trerätters meny i restaruangen
En skön natts sömn i dubbelrum
Frukostbuffé i restaurangen
Lunchkorg med en en god sallad eller baguette med lax, viltkött eller vegetarisk, vatten, powerbar/kexchoklad/blandade nötter eller dyl, skuren frukt, bröd och brieost.
1300 kr/person

Pris högsäsong (18/6-15/8): 1350 kr/person  (priset gäller del i dubbelrum)
Under högsäsong serveras vår sommarmiddag på kvällen istället för trerätters.

Fiskepaket med två övernattningar
Två sköna nätters sömn i dubbelrum
Frukostbuffé i restaurangen
En lunchkorg med en en god sallad eller baguette med lax, viltkött eller vegetarisk, vatten, powerbar/kexchoklad/blandade nötter el dyl, skuren frukt, bröd och brieost.
En trerätters meny i restaruangen.
1700 kr/person (priset gäller del i dubbelrum)

Pris högsäsong (18/6-15/8): 1950 kr/person 
(priset gäller del i dubbelrum)
Under högsäsong serveras vår sommarmiddag på kvällen istället för trerätters.