Nyårspaketet

Ett hundvänligt nyårsfirande - På riktigt

För 4:e året i rad, öppnar vi upp hotellet över nyår för att kunna erbjuda en lugn och fyrverkerifri nyårsafton, både för er med skotträdda husdjur och för er som bara vill slippa smällandet.
Vi erbjuder ett paket med övernattning och frukost, en god trerätters middag samt ett glas bubbel vid tolvslaget - med eller utan alkohol.
Vi återkommer med nyårsmenyn.

Pris per person: 1695 kr (del i dubbelrum)
Pris per person i enkelrum: 1795 kr
Pris för en person i dubbelrum: 2469 kr (om dubbelrummet bokas endast till en person)

Hundar är alltid välkomna in i restaurangen och i vår lobby både under kvällen och frukosten.


Lasse och Ina berättar:
Vi har under 3 år haft öppet för alla på nyårsafton med husdjur som lider av fyrverkerier. Båda dessa åren har det skjutits raketer kl 24.00 och smällandet slutar en kvart senare. Det blir inte alltid knäpptyst i rummen men enligt de gäster vi haft tidigare år har det räckt att dra för mörkläggningsgardinerna och sätta på en radio på rummet, så har det varit lugnt för deras hundar och katter.

Vår egen hund Sam (på fotot) var enormt skotträdd till den grad att vi fick ge honom lugnande. Vi förstår och känner med alla som har skotträdda djur.
På hotellet kommer vi ALDRIG att skjuta fyrverkerier av respekt för inte bara hundar och katter, utan för alla vilda djur i skogarna och för den negativa påverkan det har på vår miljö.
Det är inte heller tillåtet för våra gäster att ta med och skjuta av fyrverkerier i någon form.
Sam blev aldrig rädd för de fyrverkerier som sköts av på avstånd under den tid han fick vara med oss i Breanäs.
Han visade att han inte tyckte om ljudet, men det var inga skakningar (som tidigare varit), ångest eller rädsla, endast en avvaktande attityd.
Självklart kan vi aldrig lova att andra som bor i området eller som hyr stugor runt oss inte skjuter av raketer, vi kan endast gå i god för tidigare års firande, vilket varit mycket begränsat.