Trerätters a´la carte meny

Serveras från 18 augusti


Bor ni på hotellet och vill äta i vår restaurang? Kom ihåg att boka bord!
(Har ni bokat ett av våra hotellpaket eller på något av våra event, bokas bord automatiskt) 


Att börja med

Tempurafriterad blomkål med Ras el hanout*

***
Bruschetta med skogssvamp, ruccola och balsamvinägrett

***

Sallad med rökt Clarias från Gårdsfisk***



Att bli mätt på

Bakad spetskål med örtig kikärtspuré, syrlig vinegrätt och rostade rödbetor

***

Saffransdoftande fisksoppa med fisk från Gårdsfisk***, säsongens skaldjur, musslor och surdegsbaguette

***

Vildsvin från svenska skogar, serveras med pommes dauphine**,
rostad brysselkål och skogssvamp med rödvinsky

***

Dovhjort från svenska skogar, serverad med en len pasternack- och jordärtskockspuré, rostad pumpa och portvinsås



Ett sött avslut

Vaniljglass med varma körsbär och kanelgrädde

***

Fudgy kolapaj med lättvispad grädde och daimchips

***

 Creme brule´ med mangosorbet


Pris: 595 kr/person

Barn upp till 12 år 395 kr



* Ras el hanout är en aromrik nordafrikansk kryddblandning som ofta innehåller upp till ett tjugotal kryddor, med toner av kanel, koriander och kardemumma som ger värme och djup åt rätten.
** Pommes dauphine är en klassisk fransk potatisrätt där mosad potatis blandas med lätt chouxdeg och friteras till gyllene, frasiga bollar med mjukt och luftigt inre.
*** Gårdsfisk är ett svenskt företag som odlar hållbart i lantbruksmiljö. Deras fisk, som Clarias och tilapia, föds upp på ett sätt som värnar miljön, djurens välmående och smakens kvalitet.